Minna Lintukangas

HarriSippelUUSI
Iitistä lähtöisin oleva ja Iittiin palannut Minna Lintukangas valmistui pianonsoitonopettajaksi Keski-Suomen konservatoriosta vuonna 2000. Musiikkioppilaitoksen opettajan jatkotutkinnon sekä musiikin erikoistumisopinnot hän suoritti vuonna 2002. Opettajan pedagogiset opinnot valmistuivat Jyväskylän ammatillisesta opettajakorkeakoulusta vuonna 2008.


Lintukangas on toiminut pianonsoiton ja vapaan säestyksen opettajana mm. Ala-Keiteleen musiikkiopistossa Jyväskylän musiikkiopistossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä kesäleireillä Virroilla. Nykyään hän opettaa pianonsoittoa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa. Opettajana ja muusikkona Lintukangas on kokenut, monipuolinen ja yli genrerajojen menevä.

Opetustyön lisäksi Lintukangas on työskennellyt useiden kotimaisten artistien taustaorkestereissa kosketinsoittajana/taustalaulajana sekä toiminut pianistina lukuisten solistien kanssa (mm. Arja Koriseva, Janne Tulkki, Marita Taavitsainen, Johanna Debrecheni, Jouni Keronen, Matti ja Teppo, Tommi Soidinmäki, Marko Lämsä). Arja Korisevan kanssa hän konsertoi pianistina säännöllisesti edelleen. Lisäksi hän on pianisti-laulaja akustisessa piano-kitara-duossa Mina&Tomas jonka ohjelmisto koostuu swing/bossanova/jazz-tyylisestä musiikista.  Esiintymisiä Suomessa ja ulkomailla Lintukankaalla on takana eri kokoonpanoissa noin 1700 kpl alkaen vuonna 1998 ja jatkuen edelleen.

 Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Muut yhteistyökumppanit: