Mistä liput?

Lippujen ennakkomyynti alkaa Tiketissä 1.3. klo 10. Musiikkijuhlaviikon aikana lippuja saa myös juhlien infopisteestä kirkonkylän kylätalossa maanantaista 11.6. alkaen klo 10 – 20 (21).

Lisäksi lippuja myydään Nastolan kirkossa, Verlassa, Kuusankoskitalossa, Saukonkalliolla ja Hiidenvuorella. Näissä paikoissa myynti alkaa tunti ennen konsertin alkua, Kuusankoskitalossa perjantaina jo klo 15 alkaen, koska elokuvaesitys alkaa klo 16. Elokuvanäytökseen pääsee perjantain elokuvamusiikkikonsertin lipulla.

Huom! Uutena 6 konsertin SARJALIPPU (torstain, perjantain ja lauantain iltakonsertit sekä perjantain iltapäiväkonsertti, lauantain Saukonkallio ja Hiidenvuori) edullisesti 130 euroa.

S-etukortilla alennus 3 euroa / lippu.

Huom. 2: Mahdollisesti loppuunmyydyn konsertin palautettuja kutsuvieraslippuja kannattaa kysellä infosta musiikkijuhlaviikolla. Infon puhelin 0400 465 222, sähköposti info@iittifestival.fi

 

TIKETTI, verkkokauppa: www.tiketti.fi

puhelinpalvelu: 0600-1-1616 (hinta 1,78/min + pvm) klo 9–21

RYHMÄLIPPUVARAUKSIA on mahdollista tehdä jo 15.2. lähtien puhelimitse em. numerosta tai sähköpostitse: info@tiketti.fi. Ryhmän minimikoko on 8 henkilöä.

Lippuhintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu 1,50–3,50.

 

 

Paikkanumerot Iitin kirkon ja Verlan tehdassalin eri katsomoissa, huomattavaa:

Vaaleankeltaiset paikat kirkossa tarkoittavat paikkoja, joilta on huono näkyvyys tai ei lainkaan näkyvyyttä lavalle. Kuuluvuus etenkin parvella on kuitenkin hyvä. Kirkossa permannolla ja Verlan tehdassalissa on lisäksi pylväitä, joiden paikat on merkitty karttoihin pienillä neliöillä.

parvet_PUIMALA

 

Verlan katsomo 11.2.2014 B                        Verlan viimeinen opastettu museokierros keskiviikkona 13.6., jolloin Iitin musiikkijuhlilla on museossa konsertti klo 19, käynnistyy klo 15.00.

Opastetut noin 50 minuutin pituiset kierrokset tehdään suomeksi tasatunnein. Muut kielet sopimuksen mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: p. 02041 52170, s-posti: museum.verla@upm.com

 

 

Hotellitarjous: Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa

Musiikkijuhlien vieraana majoitut mukavasti Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa.
Konsertti-illan jälkeen on ihana istahtaa illalliselle ravintola Fransmannin maalaisranskalaisten herkkujen pariin.

Edulliset Omistajan nettihinnat majoitukseen ovat varattavissa osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/kouvola

Lisätietoja hotellin palveluista sekä pöytä- ja saunavaraukset Vaakunaan Kymen Seudun Sokos Hotellien Myyntipalvelusta puh 020 1234 651 tai sales.kymenseutu@sok.fi.

vaakuna kouvola