Mistä liput?

Lippujen ennakkomyynti alkaa Tiketissä 1.3. klo 10. Musiikkijuhlaviikon aikana lippuja saa myös juhlien infopisteestä kirkonkylän kylätalossa maanantaista 12.6. alkaen klo 10 – 20 (21). Lisäksi lippuja myydään Verlassa, Kuusankoskitalossa, Puimalassa ja Hiidenvuorella. Näissä paikoissa myynti alkaa tunti ennen konsertin alkua.

TIKETTI, verkkokauppa: www.tiketti.fi

puhelinpalvelu: 0600-1-1616 (hinta 1,78/min + pvm) klo 9–21

Ryhmälippuvarauksia on mahdollista tehdä jo 15.2. lähtien puhelimitse em. numerosta tai sähköpostitse: info@tiketti.fi. Ryhmän minimikoko on 8 henkilöä.

Lippuhintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu 1,50–2,50. S-etukortilla alennus 3,- / lippu. Kouvolan Sanomien kestotilaajien etu samoin 3,- näissä konserteissa: Kuusankoskitalon konsertissa 16.6. ja Iitin kirkon Lauantaikonsertissa 17.6. Alennukset ovat talouskohtaisia.

Huom. Mahdollisesti loppuunmyydyn konsertin palautettuja kutsuvieraslippuja kannattaa kysellä infosta musiikkijuhlaviikolla! Infon puhelin 0400 465 222, sähköposti info@iittifestival.fi

Taidekeskus Taarastin konsertin lippuja myydään ennakkoon TIKETIN lisäksi myös Taarastissa. Konserttipäivänä myynti Taidekeskus Taarastissa alkaa klo 12.

Paikkanumerot Puimalan, kirkon ja Verlan tehdassalin eri katsomoissa, huomattavaa:

Vaaleankeltaiset paikat kirkossa tarkoittavat paikkoja, joilta on huono näkyvyys tai ei lainkaan näkyvyyttä lavalle. Kuuluvuus etenkin parvella on kuitenkin hyvä. Kirkossa permannolla ja Verlan tehdassalissa on lisäksi pylväitä, joiden paikat on merkitty karttoihin pienillä neliöillä.

parvet_PUIMALA

 

Verlan katsomo 11.2.2014 B                        Verlan viimeinen opastettu museokierros keskiviikkona 14.6., jolloin Iitin musiikkijuhlilla on museossa kaksi konserttia, käynnistyy klo 14.00.

Muutoin museo on avoinna 2.5.- 30.9. tiistaista sunnuntaihin klo 10 -17, juhannuksesta heinäkuun loppuun avoinna joka päivä klo 10-18, myös maanantaisin. Juhannusaattona ja juhannuspäivänä museo on suljettu.

Opastetut kierrokset suomeksi tasatunnein. Päivän viimeinen lähtee klo 17, heinäkuussa klo 18. Muut kielet sopimuksen mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: p. 02041 52170, s-posti: museum.verla@upm.com

 

 

Hotellitarjous: Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa

Musiikkijuhlien vieraana majoitut mukavasti Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa.
Konsertti-illan jälkeen on ihana istahtaa illalliselle ravintola Fransmannin maalaisranskalaisten herkkujen pariin.

Edulliset Omistajan nettihinnat majoitukseen ovat varattavissa osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/kouvola

Lisätietoja hotellin palveluista sekä pöytä- ja saunavaraukset Vaakunaan Kymen Seudun Sokos Hotellien Myyntipalvelusta puh 020 1234 651 tai sales.kymenseutu@sok.fi.

vaakuna kouvola

 

 

Kauden juliste

Ajankohtaista

Kaksi säveltäjävierasta ja kantaesitys 2018

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Finland Festival

KymiKymenlaakson Maataloussäätiö sr


SharpCellWebhotellit ja verkkotunnukset

Kaslink Foods Oy