Kauden juliste


Iitin valtakunnallinen
nuorison
musiikkikurssi
järjestetään

8. - 17.6.2018!


Tee ilmoittautuminen
täällä.

OPETUS

Perusmaksuun sisältyy päivittäinen oman soittimen yksityinen soittotunti (30 min.) sekä osallistuminen ja opetus orkesterissa. Kurssilla on kaksi orkesteria: Sinfonia Piccola d’Iitti ja Iitti Sinfonietta.

Yksityisen soittotunnin voi halutessaan pidentää lisämaksusta 45 minuuttiin / päivä.

Soittotuntien ja orkesterin lisäksi kurssilla on mahdollisuus saada ohjausta kamarimusiikissa ja yhteissoitossa. Ilmoittautua voivat valmiit yhtyeet tai yksittäiset oppilaat, joista muodostetaan ryhmiä. Tuo mukanasi omaa kamarimusiikki- tai yhteissoittomateriaalia!

Toisten kuunteleminen, yhdessä soittamisen taito, sävellyksen kokonaisuuden hahmottaminen, oman roolin tiedostaminen ryhmässä ja kamarimusiikillisen vuorovaikutuksen kehittäminen ovat oleellisia seikkoja nuoren muusikon kehityksessä kohti antoisaa harrastusta tai jopa ammattia.

Vapaan säestyksen jammailupaja pianolla -kurssi jatkuu myös kesällä 2018. Pianonsoiton opettaja, musiikin monitoimimies Simo Helkala ohjaa jammailua:

”Tule mukaan oppimaan hauskaa ja svengaavaa soittoa pianolla. Vapaan säestyksen pajassa opetellaan mm. blues-kierron perusteet ja improvisoidaan blues-asteikkoja käyttäen. Opit vapaan säestyksen taitoja: sekä komppaamaan että improvisoimaan rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Huomaat, että soittaminen on sekä helppoa että hauskaa. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja suunnitellaan oman tasosi mukaan. Jammailupaja sopii sekä aloittelijoille että pidemmällä oleville soittajille, joten tule rohkeasti mukaan oppimaan uutta. Voit osallistua, vaikka pääinstrumenttisi olisi jokin muu kuin piano.”