Harri Sippel

HarriSippelUUSI
Juuriltaan iittiläinen Harri Sippel on opiskellut alttoviulunsoittoa Turun konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa, jossa suoritti musiikin maisterin tutkinnon 1987. Hän on täydentänyt opintojaan Tukholmassa opettajanaan Björn Sjögren sekä kamarimuusikkona Lontoossa Alberni-kvartetin ja Howard Davisin johdolla.

Harri Sippel on esiintynyt omin konsertein sekä laajasti kamarimuusikkona. Aboa-kvartetin altistina hän on konsertoinut mm. Lontoossa, Cambridgessä, Bratislavassa ja Pietarissa sekä kotimaassa. Joulukuussa 2018 Harri Sippel osallistui Nordic Light Piano Quartetin riveissä 11-konsertin kiertueelle Kiinassa. Turku Ensemblen riveissä hän on esiintynyt sen perustajajäsenenä vuodesta 1984.

Toimittuaan useita vuosia alttoviulun äänenjohtajana Turun kaupunginorkesterissa Sippel siirtyi alttoviulunsoiton lehtoriksi Turun konservatorioon, jossa jatkaa edelleen alttoviulunsoiton tuntiopettajana. Vuodesta 2000 lähtien hän on opettanut alttoviulunsoittoa Turun ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmassa, jossa hänen toimenkuvaansa alttoviulunsoitonopetuksen lisäksi kuuluvat myös instrumenttipedagogiikka ja kamarimusiikki. Pedagogina Harri Sippelillä on pitkä ja monipuolinen kokemus eritasoisten oppilaiden parissa aloittelijoista A-tutkintotasoisiin ammattiopiskelijoihin.

Sippel on ollut mukana perustamassa Iitin musiikkijuhlia vuonna 2002 ja toiminut juhlien toiminnanjohtajana niiden perustamisesta vuoteen 2014. Tämän tehtävän lisäksi hän on esiintynyt juhlien taiteilijana. Harri Sippel on perustanut Iitin musiikkijuhlayhdistyksen ja Perheniemen opiston kanssa yhteistyössä järjestettävän valtakunnallisen musiikkikurssin ja vastannut sen suunnittelusta ja toteuttamisesta vastuullisena johtajana vuodesta 2004 lähtien.

 Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: