Iitin musiikkikurssilla 10-vuotisjuhlavuosi

Nuorison musiikkikurssi järjestetään Iitissä tulevana kesänä 10. kerran. Leirimuotoinen musiikinopetus aloitettiin 2004, vuosi ensimmäisten musiikkijuhlien jälkeen. Iitin musiikkijuhlayhdistyksen tehtäviin on musiikkijuhlien järjestämisen lisäksi sisällytetty musiikkikulttuurin edistäminen erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Korkeatasoisen musiikinopetuksen tuottamisen ohella halutaan kantaa vastuuta myös tulevasta konserttiyleisöstä.

Musiikkijuhlayhdistys järjestää nuorison musiikkikurssin yhteistyössä Perheniemen evankelisen opiston kanssa. Kurssille voivat osallistua lapset, nuoret tai aikuisopiskelijat ilman ikärajaa. Oppilailla on mahdollisuus saada ohjausta myös kamarimusiikissa ja yhteissoitossa. Ilmoittautua voivat valmiit yhtyeet tai yksittäiset oppilaat, joista muodostetaan ryhmiä.

Kurssilaisilla on vapaa pääsy Iitin kirkossa pidettäviin musiikkijuhlien konsertteihin, joihin järjestetään kuljetus. Kurssin aikana järjestetään myös useita mahdollisuuksia esiintymisiin. Iitin musiikkijuhlien ohjelmassa on torstaina 13.6. Radansuun kartanohotellin auditoriossa konsertti Musiikkikurssit 10 vuotta, ”musiikillinen nyyttikesti vuosien varrelta”. Konsertissa esiintyvät kurssin entiset ja nykyiset opettajat ja oppilaat. 10-vuotisjuhlakurssin päätöskonsertti pidetään sunnuntaina 16.6. Perheniemen opiston juhlasalissa. Konsertissa esiintyvät kurssin orkesterit ja kamarimusiikkiyhtyeet.

Lisätietoja:

Musiikkikurssin johtaja Harri Sippel

p. 045 863 6699, harri.sippel@iittifestival.fi

Kurssisihteeri Anneli Helineva

p. (05) 7574 100, opisto@perheniemi.com

 Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: