Kuvia 2010 musiikkijuhlilta (20.6.2010)

Harjoitusrumba alkoi maanantaina 7.6. Jälleennäkemisen iloa: musiikkijuhlien ja musiikkileirin toiminnanjohtaja, alttoviulisti Harri Sippel ja viulisti Nina Karmon (kuva yllä) sekä musiikkijuhlayhdistyksen puheenjohtaja Reijo Leino ja näyttelijä, professori Lasse Pöysti (kuva alla).

Median edustajia saapui luonnollisesti myös paikalle. Tässä YLEn Eijaleena Martikainen jututtaa Laura Mikkolaa.

Tiistaina avattiin Tiina Elina Nurmisen taidenäyttely. Avajaisissa esiintyivät harmonikkataituri Pedro Hietanen ja saksofonivirtuoosi Jukka Perko (kuva alla). Väkeä oli paljon, ja hauskaa oli!

Keskiviikkoiltana aloitettiin Mozart-konsertilla Verlan tehdasmuseossa (kuva yllä).
Mozartin musiikki aloitti myös varsinaisen avajaiskonsertin Iitin kirkossa torstaina. Avajaiskonsertin kaksi muuta säveltäjänimeä olivat Chopin ja Eliasson. Eliassonin trio viululle (Petri Aarnio), käyrätorvelle (Jukka Harju) ja pianolle (Laura Mikkola) oli suurimmalle osalle yleisöä ennestään tuntematon teos, joka tämän kolmikon käsittelyssä ei jättänyt ketään kylmäksi. Konsertti on kuultavissa YLE Areenassa vielä jonkin aikaa.

 

Metsän poika tahdon olla… Jukka Harju, käyrätorvi ja kaiku esiintyivät ilta-auringon kultaamassa Wanhan Pappilan rannassa avajaiskonsertin jälkeen. Kuva: Sari Jokiranta.

Edelliset kuvat: Hasa Tuomisaari.Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: