Kuvia musiikkijuhlilta 2012. Kuvaaja: Liisa Alatalo

 

Juhlanäyttely pystytettiin maanantaina. Avajaispöydän antimet oli loihtinut musiikkijuhlien oma emäntä Annikki Ruokonen (vas). Viulisti Katariina Ruokonen ehti auttamaan tarjoilussa.

Tiistai-ilta ja toivekonsertti uudessa paikassa, Lossirannan kartanossa Vuolenkoskella. Harjoituksiin kiirehtivät mm. Pedro Hietanen, Tuomas Ylinen, Laura Mikkola ja Risto Lauriala (taustalla).

Torstaina Iitin kirkon avajaiskonsertti alkoi E. Rautavaaran Cantus arcticuksella ja päättyi Beethovenin kvintettoon pianolle (Laura Mikkola) ja puhaltimille (vas. Veera Pesu, Asko Heiskanen, Jaakko Luoma, Jukka Harju).

Perjantaiaamuna saapui Tallinn Sinfonietta, lähes suoraan kirkkoon ja harjoittelemaan. Andres Mustonen johti. Radioidun konsertin jälkeen odotti savusauna…

Kravatit kaulaan ja perjantain klubille! Ville Herrala (vas.), Kirmo Lintinen, Aili Ikonen ja Mika Kallio hurmasivat jazzyleisön Radansuussa.

Puimalan konsertissa naurettiin paljon Jaakko Saariluoman jutuille ja herkistyttiin välillä musiikillisten helmien parissa. Kuvassa Tuomas Ylinen ja sello.

Lauantaina saapuivat laulajat. Johanna Rusanen-Kartano, Risto Lauriala (kuvassa) ja Ville Rusanen esiintyivät sekä kirkossa että yökonsertissa Hiidenvuorella.Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: