Minna Lintukangas

Minna Lintukangas valmistui pianonsoitonopettajaksi Keski-Suomen konservatoriosta vuonna 2000. Musiikkioppilaitoksen opettajan jatkotutkinnon sekä musiikin erikoistumisopinnot hän suoritti vuonna 2002. Opettajan pedagogiset opinnot valmistuivat Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2007.

Lintukangas on toiminut pianonsoiton ja vapaan säestyksen opettajana mm. Ala-Keiteleen musiikkiopistossa, Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja Iitin valtakunnallisella musiikkileirillä. Nykyään hän opettaa pianonsoittoa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa. Opettajana ja muusikkona Lintukangas on kokenut, monipuolinen ja genrerajat ylittävä.

Opetustyön lisäksi Lintukangas on työskennellyt useiden kotimaisten artistien taustaorkestereissa ja solistien pianistina. Yhteistyö Arja Korisevan kanssa on jatkunut vuodesta 2011 sekä pianistina että Fortuna-orkesterin kapellimestarina ja vuodesta 2015 lähtien myös artistin assistenttina ja tuottajana. Esiintymisiä Suomessa ja ulkomailla Lintukankaalla on takana eri kokoonpanoissa noin 3000 alkaen vuodesta 1998, ja ne jatkuvat edelleen.Takaisin edelliselle sivulle

Kauden juliste

Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto

Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: