Kauden juliste


Iitin valtakunnallinen
musiikkikurssi
järjestetään

7. - 16.6.2019!


Tee ilmoittautuminen
täällä.

OPETUS

Perusmaksuun sisältyy päivittäinen oman soittimen yksityinen soittotunti (30 min.) sekä osallistuminen ja opetus orkesterissa. Kurssilla on kaksi orkesteria: Sinfonia Piccola d’Iitti ja Iitti Sinfonietta, joita johtaa ja kouluttaa kapellimestari Esa Heikkilä.

Yksityisen soittotunnin voi halutessaan pidentää lisämaksusta 45 minuuttiin / päivä.

Kamarimusiikin ja yhteissoiton ohjaus

Soittotuntien ja orkesterin lisäksi kurssilla on mahdollisuus saada ohjausta kamarimusiikissa ja yhteissoitossa. Ilmoittautua voivat valmiit yhtyeet tai yksittäiset oppilaat, joista muodostetaan ryhmiä. Tuo mukanasi omaa kamarimusiikki- tai yhteissoittomateriaalia!

Toisten kuunteleminen, yhdessä soittamisen taito, sävellyksen kokonaisuuden hahmottaminen, oman roolin tiedostaminen ryhmässä ja kamarimusiikillisen vuorovaikutuksen kehittäminen ovat oleellisia seikkoja nuoren muusikon kehityksessä kohti antoisaa harrastusta tai jopa ammattia.

Sävellyspaja

Kesällä 2020 on tarjolla myös Sävellyspaja-kurssi, jonka vetäjänä toimii Simo Helkala. Kurssilla oppilaat tekevät ohjatusti sävellyksiä omilla instrumenteillaan. Kurssilla käsitellään melodisia, rytmisiä, harmonisia ja muodollisia ilmiöitä. Opetus toteutetaan ryhmäopetuksena, jota kukin noin 4 opiskelijaa käsittävä ryhmä saa 4 x 60 min. Kurssi sopii kaikille oppilaille. Mukaan tarvitaan nuottipaperia, lyijykynä, pyyhekumi sekä oma instrumentti.

Meissä kaikissa asuu pieni säveltäjä; rohkeasti mukaan tekemään omaa musaa!

HUOM. Pianonsoitonopettaja Minna Lintukangas antaa soittotunneilla myös vapaan säestyksen opetusta halukkaille.Ajankohtaista

Ohjelma 2019 julkaistu

Palveluja juhlien ohessa

Lehdistölle

Arkisto


Taloudelliset tukijamme:

Kymenlaakson maataloussäätiö


Muut yhteistyökumppanit: