3.2.2020 | Talvikonsertti

Perjantaina 21.2. soi maailman rakastetuin musikaali- ja näyttämömusiikki Iitissä. Kahdessa konsertissa kuullaan musiikkia musikaaleista, jotka liittyvät tavalla tai toisella kirjallisuuteen: moni musikaali on syntynyt kirjan pohjalta, ja kirjailijoistakin on tehty musikaaleja.

Konserteissa esiintyvät sopraano Hanna Hasu, viulisti Katariina Ruokonen ja pianisti Johanna Hasu.

Nuori sopraano Hanna Hasu opiskelee Helsingissä Kallion ilmaisutaidon lukiossa ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa. Hänen äitinsä Johanna Hasu on iittiläislähtöinen, nykyisin Myllykoskella asuva filosofian tohtori, pianonsoiton opettaja ja kirjailija. Pianistina hän on esiintynyt pääasiassa kamarimuusikkona, erityisesti sisarensa Katariina Ruokosen kanssa. Sinfonia Lahdessa soittava Katariina Ruokonen - iittiläislähtöinen hänkin - on viulistina ja alttoviulistina tuttu esiintyjä Iitin musiikkijuhlilla.

Ennen klo 18 alkavaa konserttia on tarjolla tee- ja kahvihetki My Fair Ladyn tyyliin alkaen klo 17.15.

Konsertti esitetään koululaisille oppitunnin mittaisena versiona samana päivänä klo 12.30. Myös muilla on mahdollisuus osallistua koululaiskonserttiin; lipun hinta on 15 euroa. Iltakonsertin lippu tee- ja kahvitarjoiluineen maksaa 20 euroa.

Konsertit järjestää Iitin musiikkijuhlayhdistys, ja ne ovat osa Iitin Kulttuurikuuta 2020.

 

Lisätietoja: Johanna Hasu p. 040 548 3608, johannahasu1@gmail.com


 

 Iitin musiikkijuhlien konserttilipput eivät tällä hetkellä ole myynnissä. Seuraamme pandemiatilannetta aktiivisesti. Toivomme että kesän festivaali voidaan järjestää - alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti tai erikoisjärjestelyin.

Tiedotamme heti kun tiedämme lisää.

Ohjelma, taiteilijat ja konserttipaikat valmiina. Viime vuonna ennakkoon ostetut liput ovat voimassa. Totisesti odotamme näkevämme teidät kesäkuussa!