Kesäduuni OP:n piikkiin

15-17 -vuotias nuori! Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen juhana.salminen@iittifestival.fi

Tehtävänkuvaus

Kesätyöntekijä pääsee tutustumaan musiikkijuhlien tuotantoon, esivalmisteluihin sekä festivaalin arkeen. Työn tarkempi sisältö räätälöitävissä hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan mm. festivaalin seuraavien työtehtävien parissa: festivaalin rutiineissa avustaminen, konserttien valmistelu, järjestäjän ja lipunmyynnin tehtävät, festivaalin viestintä ja sosiaalinen media. Harjoittelija työskentelee festivaalin asiakkaiden ja muusikoiden parissa. Työ ajoittuu pääosin festivaalin ajalle ja tehdään paikan päällä Iitin kirkonkylällä, Kausalassa ja Verlassa. Osa työtehtäväistä sovitusti ennen ja jälkeen festivaalin.

Eduksi katsotaan kiinnostus festivaaleja ja tapahtumia kohtaan sekä reipas asenne. Myös musiikillinen harrastuneisuus ja nuotinlukutaito on eduksi osassa festivaalin työtehtäviä.   

Lisätietoja kampanjasta OP Päijät-Hämeen sivuilta.                    

Tervetuloa talkoolaiseksi! 

Musiikkijuhlilla työskentelee satapäinen talkooporukka! Iloista tekemistä riittää roudauksesta ja lipunmyynnistä kesäkahvilaan aamu-, päivä- ja iltavuoroissa. Tulisitko talkoisiin musiikkijuhlaviikolla 12.-18. kesäkuuta?

Talkoolaisena saat käytännön kokemusta tapahtumatyöskentelystä, pääset keskelle Iitin musiikkijuhlien toimintaa ja nauttimaan upeista konserteista! Voit talkoilla koko festivaalin ajan tai vain osan festivaaliviikkoa, silloin kun sinulle sopii. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

      

Etsimme väkeä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Järjestäjä
  • Kahvilatyöntekijä
  • Lipunmyyjä
  • Paikannäyttäjä
  • Roudari, kuljettaja
  • Sivunkääntäjä
  • Valokuvaaja

Pääset talkoolaiseksi täyttämällä lomakkeen tästä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@iittifestival.fi.

Työharjoitteluun? 

Opiskeletko matkailu,- ja tapahtuma-alaa, kulttuurituotantoa tai musiikkitiedettä? Työskenteletkö jo tapahtumien ja festivaalien parissa? Musiikkijuhlilla voit tehdä opintoihin liittyviä projekteja tai työharjoittelun. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Juhana Salminen.

Jäseneksi?

Haluatko tukea musiikkijuhlia ja liittyä Iitin Musiikkijuhlayhdistys ry:n jäseneksi? 

Liity jäseneksi helposti täyttämällä jäsenlomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@iittifestival.fi

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Olli Pasila.