Opetus

 

Perusmaksuun sisältyy päivittäinen oman soittimen yksityinen soittotunti (8 x 30 min.) sekä osallistuminen ja opetus orkesterissa. Kurssilla on kaksi orkesteria: Sinfonia Piccola d’Iitti ja Iitti Sinfonietta, joita johtaa ja kouluttaa kapellimestari Esa Heikkilä.

Yksityisen soittotunnin voi halutessaan pidentää lisämaksusta 45 minuuttiin.

Kamarimusiikin ja yhteissoiton ohjaus

Soittotuntien ja orkesterin lisäksi kurssilla on mahdollisuus saada ohjausta kamarimusiikissa ja yhteissoitossa. Ilmoittautua voivat valmiit yhtyeet tai yksittäiset oppilaat, joista muodostetaan ryhmiä. Tuo mukanasi omaa kamarimusiikki- tai yhteissoittomateriaalia! Toisten kuunteleminen, yhdessä soittamisen taito, sävellyksen kokonaisuuden hahmottaminen, oman roolin tiedostaminen ryhmässä ja kamarimusiikillisen vuorovaikutuksen kehittäminen ovat oleellisia seikkoja nuoren muusikon kehityksessä kohti antoisaa harrastusta tai jopa ammattia.

Timo Koskisen sonaattikurssi jousisoittajille

Timo Koskisen sonaattikurssi jousisoittajille on tarkoitettu Iitin musiikkikurssille osallistuville opiskelijoille lisämaksullisena täydennysopintona. Kurssi on suunnattu jo pitkällä opinnoissaan oleville, muusikon ammattiin tähtääville opiskelijoille.

Kurssilla perehdytään teoksen partituurin ja säveltäjien piirtämän symboliikan ymmärtämiseen, musiikin harmonioiden kokemiseen ja sen ilmaisuun sekä yhteissoittoon, joka perustuu musiikin pulssiin ja peruskaraktääriin. Kurssilla voi sonaattien lisäksi soittaa myös muuta jousisoittimelle ja pianolle sävellettyä ohjelmistoa.

Koskisen kurssin perusmaksuun (114€) kuuluu 3 kpl 45 minuutin mittaista opetussessiota, joissa Timo Koskinen musisoi pianistina opiskelijan kanssa sekä kurssiin liittyvät esiintymiset. Opiskelija voi halutessaan ottaa 45 minuutin mittaisia lisäsessioita á 38€.

Barokkiviulu

Ensimmäistä kertaa Iitin kurssilla opettava Terhi Mali antaa tarvittaessa opetusta myös barokkiviulussa.


Liput myynnissä Tiketissä sekä Iitin kirkonkylän infopisteellä.