Konserttiliput

 

Iitin musiikkijuhlat siirtyy kesälle 2021.

Lue koko tiedote täältä.

Alkuperäiselle musiikkijuhlaviikolle 7.-13.6.2020 ostetut liput käyvät ensi kesän musiikkijuhlille sellaisinaan. Tiketti on yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin ja ohjeistaa eteenpäin.

Mikäli seuraavan kesän ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella 
www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8.2020 mennessä.

Huom. Lipunoston yhteydessä maksettua palvelumaksua ei palauteta.

Alennukset:      

  • 3 euron alennus asiakasomistajille S-etukortilla normaalihintaisiin konsertteihin.                                  

      

Tiketti

Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616
www.tiketti.fi

(1,78 € / min + pvm, avoinna: ma–su 9–21)

Ennakkoon varatut ja ostetut liput ovat noudettavissa myös miltä tahansa R-kioskilta. Liput saa noudettua R-kioskilta tilausnumeroa vastaan. Löydä lähin R-kioski täältä.

Noutomaksu R-kioskilta 1 € / lippu + 2 € / tilaus.

 

 

Musiikkijuhlien lipunmyynti

Musiikkijuhlaviikon aikana lippunmyynti myös musiikkijuhlien infopisteessä Kirkonkylän kylätalossa maanantaista 14.6. klo 10 alkaen.

Lisäksi lippuja myydään Nastolan kirkossa, Verlassa, Saukonkalliolla ja Hiidenvuorella. Näissä paikoissa myynti alkaa tunti ennen konsertin alkua.

Huom. Mahdollisesti loppuunmyydyn konsertin palautettuja kutsuvieraslippuja kannattaa kysellä infosta musiikkijuhlaviikolla.Iitin musiikkijuhlien infopiste
palvelee musiikkijuhlaviikolla maanantaista 14.6. lauantai-iltaan 19.6. Kirkonkylän kylätalossa, kesäkahvilan aukioloaikoina

ma–ke klo 10.00–20.00
to–la    klo 10.00–21.00 (noin)

puhelin: 0400 465 222, sähköposti: info@iittifestival.fi

Iitin kirkko

Paikkanumerot Iitin kirkon ja Verlan tehdassalin eri katsomoissa, huomattavaa:

Vaaleankeltaiset paikat kirkossa tarkoittavat paikkoja, joilta on huono näkyvyys tai ei lainkaan näkyvyyttä lavalle. Kuuluvuus etenkin parvella on kuitenkin hyvä. Kirkossa permannolla ja Verlan tehdassalissa on lisäksi pylväitä, joiden paikat on merkitty karttoihin pienillä neliöillä.


 

Iitin kirkko. Permannon paikkakartta.

Iitin kirkko. Parvekkeiden paikkakartta.


Verlan tehdasmuseon paikkakartta.

Verlan Tehdasmuseon opastetut kierrokset

Tehdasmuseon viimeinen opastettu museokierros keskiviikkona 16.6., jolloin Iitin musiikkijuhlilla on museossa konsertit klo 18 ja 20, käynnistyy klo 15.00. Opastetut noin 50 minuutin pituiset kierrokset tehdään suomeksi tasatunnein. Muut kielet sopimuksen mukaan. 

Tiedustelut ja varaukset: p. 02041 52170, sähköposti: museum.verla@upm.com

 


 

 Iitin musiikkijuhlien konserttilipput eivät tällä hetkellä ole myynnissä. Seuraamme pandemiatilannetta aktiivisesti. Toivomme että kesän festivaali voidaan järjestää - alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti tai erikoisjärjestelyin.

Tiedotamme heti kun tiedämme lisää.

Ohjelma, taiteilijat ja konserttipaikat valmiina. Viime vuonna ennakkoon ostetut liput ovat voimassa. Totisesti odotamme näkevämme teidät kesäkuussa!