6.5.2020 | Musiikkikurssi

Suomen hallitus ilmoitti 4.5 koronarajoitusten purkamisesta; määräys etäopetuksesta päättyy 13.5 ja kokoontumisrajoituksen henkilömäärä kasvaa 50 henkilöön 1.6 lähtien.

Näin ollen Iitin 17. valtakunnallisen musiikkikurssin toteuttamiselle ei ole esteitä ja se järjestetään ilmoitettuna ajankohtana 5.-14.6. Perheniemen opistolla.

Kurssin aikana noudatetaan kaikkia virallisia hygienia- ja muita turvallisuusmääräyksiä, joiden käytännön toteutuksessa konsultoidaan terveysviranomaisia.

Iitin musiikkijuhlia ei näillä näkymin järjestetä tänä kesänä, joten vierailut musiikkijuhlien konserteissa jäävät pois musiikkikurssin ohjelmasta.

Kurssikirje lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Normaaliohjeiden lisäksi kirjeessä kerrotaan tarkemmin korona-virukseen liittyvistä erityisohjeista.


Ilmoittautuminen kurssille on auki 18.5.2020 asti Perheniemen opiston sivuilla.

Lue lisää musiikkukurssista täältä.

 

Perheniemen opisto


 

 Iitin musiikkijuhlien konserttilipput eivät tällä hetkellä ole myynnissä. Seuraamme pandemiatilannetta aktiivisesti. Toivomme että kesän festivaali voidaan järjestää - alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti tai erikoisjärjestelyin.

Tiedotamme heti kun tiedämme lisää.

Ohjelma, taiteilijat ja konserttipaikat valmiina. Viime vuonna ennakkoon ostetut liput ovat voimassa. Totisesti odotamme näkevämme teidät kesäkuussa!