24.6.2020 | Tiedote

Musiikkikurssi onnistui poikkeusajasta huolimatta

Iitin musiikkijuhlayhdistyksen ja Perheniemen opiston 5. - 14.6.2020 yhteistyössä järjestämä 17. valtakunnallinen musiikkikurssi onnistuttiin viemään hyvin läpi poikkeuksellisesta ajasta huolimatta.
Halukkaita kurssille oli enemmän kuin sille voitiin ottaa koronapandemian aiheuttamien erityisjärjestelyjen puitteissa. Kaikkiaan oppilaita oli 64, musiikinopettajia 12 ja vapaa-ajanohjaajia kaksi opiston henkilöstön lisäksi.
 
Tänä kesänä kurssin opiskelijoiden ikähaitari oli peräti 7 - 53 vuotta. Mukaan mahtui eri-ikäisiä aloittelijoita, pitkällä olevia Sibelius-Akatemian ammattiopiskelijoita ja jo musiikin maisterin tutkinnon suorittaneita. Eri soittimien yksityistuntien lisäksi opiskelijat saivat harjoitusta kamari- ja yhteissoitossa. Tarjolla oli myös vapaata säestystä ja sävellyspaja. Yleisökonsertteja ei aiempien vuosien tapaan tällä kertaa järjestetty lainkaan.


Lisätietoja:
Kurssin johtaja Harri Sippel p. 045 863 6699
www.iittifestival.fi/musiikkikurssit

Perheniemen opisto ilmasta kuvattuna. Kuva: Kuvauspalvelu MerjAri


 

 Iitin musiikkijuhlien konserttilipput eivät tällä hetkellä ole myynnissä. Seuraamme pandemiatilannetta aktiivisesti. Toivomme että kesän festivaali voidaan järjestää - alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti tai erikoisjärjestelyin.

Tiedotamme heti kun tiedämme lisää.

Ohjelma, taiteilijat ja konserttipaikat valmiina. Viime vuonna ennakkoon ostetut liput ovat voimassa. Totisesti odotamme näkevämme teidät kesäkuussa!