5.3.2024 | Uutiset

Iitin musiikkijuhlat hakee jälleen 15-17 vuotiasta nuorta kesätöihin festivaaliharjoittelijan tehtävään osana Kesäduuni OPn piikkiin -kampanjaa. Nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2024, eikä hän saa olla yli 18-vuotias kesätöissä ollessaan. Kesätyöt sijoittuvat musiikkijuhlien ajalle kesäkuussa. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa.

 Iitin musiikkijuhlat on kansainvälisesti tunnettu ja perinteikäs kamarimusiikkifestivaali. Kesätyöntekijä pääsee tutustumaan musiikkijuhlien tuotantoon, esivalmisteluihin sekä festivaalin arkeen. Työn tarkempi sisältö räätälöitävissä hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan mm. festivaalin seuraavien työtehtävien parissa: festivaalin rutiineissa avustaminen, konserttien valmistelu, järjestäjän ja lipunmyynnin tehtävät, festivaalin viestintä ja sosiaalinen media. Harjoittelija työskentelee festivaalin asiakkaiden ja muusikoiden parissa.

Työ ajoittuu pääosin festivaalin ajalle 10- 19.6. ja tehdään paikan päällä Iitin kirkonkylällä, Kausalassa ja Verlassa. Osa työtehtävistä hoidetaan sovitusti ennen ja jälkeen festivaalin.

Hakijan eduksi katsotaan kiinnostus festivaaleja ja tapahtumia kohtaan sekä reipas asenne. Myös musiikillinen harrastuneisuus ja nuotinlukutaito on eduksi osassa festivaalin työtehtäviä.

Hae Iitin musiikkijuhlien festivaaliharjoittelijan paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen info@iittifestival.fi

Lue lisää OP Päijät-Hämeen kampanjasta täältä.

Kuva: OP Häme